TESTIMONIS

A l'Autoescola Carrera no considerem els alumnes com un número sinó com a persones a qui volem formar per tal que esdevinguin conductors segurs. La nostra finalitat és que visquin aquesta nova pàgina de la seva vida amb seguretat i sense ensurts, de manera que puguin gaudir de la conducció.

Donem la veu als autèntics protagonistes: els alumnes que s'han format en conceptes de conducció amb nosaltres.


primer alumne de l'autoescola

Esteve Prat Sansalvador

“Em vaig treure el carnet l'any 1963 amb en Josep, l'avi de la Maria. M'ensenyava els conceptes de teòrica amb cotxes de joguina, a sobre una taula i marcant les carreteres sobre les serradures. Les pràctiques les fèiem amb un Ford vell en carrers de Sant Hipòlit sense massa circulació, posant uns pals que simulaven la pista on ens examinaven. Tinc molts bons records d'aquella època: vaig ser el primer alumne i, en vaig quedar tant content, que vaig donar veus entre amics i familiars. Mira si em va ensenyar bé que després em vaig treure la resta de carnets (camió, autobús...) i he fet tota la vida de xofer”.

Primer alumne de l'autoescola · Sant Hipòlit de Voltregà · Nascut el 10/06/1945
motorista dakar autoescola carrera

Rosa Romero Font

“El primer carnet que em vaig treure va ser el de moto A1 amb 16 anys. Al cap de dos anys, a la mateixa Autoescola Carrera, em vaig treure el de cotxe i un mes després el de moto de gran cilindrada. La teòrica la vaig aprovar a la primera i la pràctica a la segona, ja que amb els nervis em vaig saltar un 'stop' pensant que era un 'cediu el pas' així que em vaig haver de tornar a examinar. Recordo que en aquella època érem molt poques les noies que anàvem a classe per al permís de moto gran. Els carnets m'han servit en la meva carrera com a pilot, ja que sense ells no hagués pogut competir en campionats d'enduro i raids, ni tampoc en el Dakar”.

Una motorista famosa a les aules · Sant Hipòlit de Voltregà · Nascuda el 19/03/1969
noves generacions de conductors

Sara Abad Luque

“Vaig triar l'Autoescola Carrera per proximitat. Jo sóc de les Masies de Voltregà i em queda aprop de casa, així que és molt pràctic. A més a més, el meu germà ja n'havia sigut alumne i va tenir una bona experiència. M'agrada el fet que es facin classes presencials amb una professora a l'aula, ja que ens resol els dubtes que tenim i ho fa de forma amena. De fet, en contra del que es pugui pensar, venir a fer teòrica no fa mandra; ho trobo entretingut i interessant. Les instal·lacions són acollidores i els grups són reduïts, de manera que les classes són molt personalitzades. Treure's el carnet així és un luxe!”.

Les noves generacions de conductors · Les Masies de Voltregà · Nascuda el 07/11/1998