QUI SOM

A l'Autoescola Carrera som un negoci familiar de tercera generació dedicat al món de la conducció amb més de 50 anys d'experiència en el sector a la comarca d'Osona. Ens basem en un mètode de formació que ofereix les màximes garanties als futurs conductors ja que es focalitza en els conceptes de fiabilitat, coneixement del sector i ensenyament de qualitat a càrrec de personal qualificat.Els inicis

Els inicis de l'Autoescola Carrera es remunten a la dècada dels 60 del segle XX de la mà d'en Josep Carrera Colom, avi matern de l'actual generació, amb un local a la Plaça de la Vila de Sant Hipòlit de Voltregà. Són els primers passos de la família en el sector de la formació però no de l'automoció, al qual ja estava vinculat.

La segona generació

La segona generació de la família, formada per en Joan Nogué Serrat i la Montserrat Carrera Roma, agafen el relleu del negoci uns anys després. En aquest període es viu el primer trasllat ja que l'autoescola es mou l'any 1998 cap a les Masies de Voltregà, concretament als baixos de l'habitatge familiar del carrer Girona (al barri Despujol).

L'actualitat

El negoci s'ha anat adaptat a les necessitats de formació existents per oferir les últimes novetats del sector. I més quan passa a les mans de la Maria Nogué Carrera, membre de la tercera generació. Fruit d'aquestes necessitats, el setembre de l'any 2009 s'inauguren unes modernes instal·lacions al carrer Matagalls de Les Masies de Voltregà.

Maria Nogué Carrera

Maria Nogué Carrera

“El nostre objectiu és formar alumnes perquè siguin bons conductors tota la vida, no només perquè es treguin el carnet”

Treballadora, exigent i meticulosa. Així és la Maria Nogué, directora de l'Autoescola Carrera i que ha passat bona part de la seva vida entre tests, pràctiques i exàmens. Disposa del títol de formadora viària des de l'any 2006 i també és titulada en direcció d'escola de conductors (any 2011). Combina aquestes tasques amb les de màxima responsable i professora d'anglès d'On Formació, centre que comparteix instal·lacions amb l'autoescola.


Completen l'equip humà d'Autoescola Carrera el soci i formador viari Santi Espinet Tello.