INSTAL·LACIONS

El centreEstem situats des del setembre de l'any 2009 en unes modernes instal·lacions al carrer Matagalls, 75, del municipi de les Masies de Voltregà (just davant de l'IES Voltreganès). És un centre de dues plantes amb més de 130 metres quadrats dedicat íntegrament a la formació, ja que compartim instal·lacions amb el centre d'ensenyament i idiomes On Formació.
EL CENTRE DISPOSA DE:
Aula de teòrica espaiosa de 35 metres quadrats equipada amb el material lectiu necessari per a un bon desenvolupament de les classes (connexió a Internet, projector, altaveus...)

Aula virtual amb ordinadors per poder realitzar testos de simulació d'examen.

Sistema de climatització per a estiu i hivern, a banda de ventilació natural.

Està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
vista exterior de l'autoescola
entrada de l'autoescola amb sistema adaptat per movilitat reduida

Clase de teorica

aula d'ordinadors de l'autoescola

Horaris d'atenció al públic

De dilluns a divendres: de 15.00 a 20.00h (divendres fins a les 18.30 h)

Els vehicles


Els nostres alumnes tenen a la seva disposició una completa gamma de vehicles, condició que considerem indispensable per tal que puguin aprendre amb total confiança i seguretat des del primer moment. Fem revisions mecàniques a la nostra flota de forma periòdica de manera que sempre estigui en el millor estat.

Mini One D de l'autoescola del voltreganès

2 COTXES Mini One D Dièsel 5 portes per al permís B
Estan subjectes a la normativa d'emissions Euro 6 que marca una reducció dels gasos contaminants especialment en els òxids nitrosos (80 mg/km).
Motos yamaha de l'autoescola d'Osona

2 CICLOMOTORS i 4 MOTOCICLETES
De la marca Yamaha Shy i Rieju RS3 per als permisos AM, Yamaha Cignus, Yamaha YBR i Honda CB per als permisos A1 i Kawasaki Z400 per al permís A2