PERMISOS

Al centre oferim formació per als principals permisos de conducció a nivell d'usuari particular: ciclomotor, motocicleta i cotxe.
Ho fem a través d'un sistema d'aprenentatge personalitzat i adaptat a les necessitats i disponibilitat horària dels alumnes, tant pel que fa a les classes teòriques com a les sessions pràctiques. • Permís de conduir de moto fins 125cc

  Permís AM - ciclomotor

  Característiques
  Autoritza a la conducció de ciclomotors de 2 i 3 rodes i de quadricicles lleugers, de cilindrada no superior a 50 cc i amb una velocitat màxima per construcció de 45 km/h.

  Edat mínima
  15 anys.

  Requisits
  Examen teòric específic (20 preguntes) i examen pràctic (circuit tancat de maniobres).
 • Permís de conduir de moto fins 125cc

  Permís A1 - motocicleta 125cc

  Característiques
  Autoritza a la conducció de motocicletes, amb o sense sidecar, amb una cilindrada màxima de 125cc i potència màxima neta de 11 kw i vehicles de 3 rodes amb una potència màxima neta de 15kw.

  Edat mínima
  16 anys.

  Requisits
  Examen teòric específic (20 preguntes) a part de l'examen teòric del permís B i 2 exàmens pràctics (circuit tancat de maniobres i circulació).
 • Permís de conduir de moto fins 125cc

  Permís A2 - motocicleta fins 35kw

  Característiques
  Autoritza a la conducció de motocicletes, amb o sense sidecar, amb una potència màxima de 35 kw i una relació potència/massa màxima de 0,2Kw/Kg i no derivades d’un vehicle amb més del doble de la seva potència. Permet conduir tots els vehicles autoritzats pel permís A1.

  Edat mínima
  18 anys.

  Requisits
  Examen teòric específic (20 preguntes) si no es disposa del permís A1 amb dos anys d'antiguitat i 2 exàmens pràctics (circuit tancat de maniobres si no es disposa del permís A1 amb dos anys d'antiguitat i circulació).
 • Permís de conduir de moto fins 125cc

  Permís B - cotxe

  Característiques
  Autoritza a la conducció de vehicles automòbils de fins a 3.500Kg de MMA, de fins a 9 places, i conjunts de vehicles de fins a 4.200kg, així com vehicles especials agrícoles i no agrícoles, aquests últims de fins a 9 places, màxim 3.500kg i que no superin els 40 km/h. El permís B amb tres anys d'antiguitat també autoritza a la conducció de motocicletes de fins a 125cc dins el territori nacional.

  Edat mínima
  18 anys.

  Requisits
  Examen teòric comú (30 preguntes) i examen pràctic (circulació).