MÈTODE

TeòricaAdquirir els coneixements teòrics i desenvolupar una actitud de conducció segura és bàsic per a poder formar bons conductors. Al nostre centre apostem per un mètode de qualitat que assegura l'èxit a l'hora d'obtenir els diferents permisos i suposa un alt número d'aprovats.

Clase de teorica amb professora
Clase teorica a l'aula d'informaticaEl nostre sistema d'ensenyament teòric es basa en tres puntals:clases presencials amb professora

Classes presencials

Totes les classes van a càrrec dels nostres professors per tal d'assessorar, resoldre dubtes i dur a terme una avaluació contínua de l'alumne, que li permeti anar a examen amb les màximes garanties d'èxit. Es compta amb el suport dels materials audiovisuals i multimèdia necessaris per a un bon desenvolupament de les sessions.*

* La matrícula dóna dret a participar en les sessions que es vulguin, sense límit.
clases presencials a l'aula d'ordinadors

Testos virtuals

Disposem d'una aula informàtica equipada amb ordinadors per tal que els alumnes puguin realitzar testos de simulació d'examen.

testos online per teorica del carnet

Pràctica on line

Oferim la possibilitat de practicar amb testos des de casa a través d'un senzill gestor online que permet consolidar els coneixements adquirits al centre.

Tests on-line

A l'Autoescola Carrera també oferim la possibilitat de fer cursos intensius, que es plantegen com a mecanismes de reforç per a complementar les classes habituals en moments concrets o abans d'anar a examen. Es tracta de cursos de 15 hores que es desenvolupen durant una setmana, amb un calendari per determinar segons demanda i disponibilitat.


Horari

MATINS De dilluns a divendres: de 11.00 a 12.00h | TARDES De dilluns a dijous: de 15.00 a 16.00h i de 19.30h a 20.30h (divendres tarda no)


Pràctica


A l'Autoescola Carrera creiem en una conducció responsable i respectuosa. Aquesta és la base de les nostres classes pràctiques, on intentem transmetre conceptes de seguretat viària com ara tècniques de visió i anticipació, control de distàncies de seguretat i tècniques de conducció preventiva i eficient.

Clase practica de cotxe
Clase practica de moto


Es tracta de sessions d'una hora, en les quals ens adaptem a les necessitats horàries de l'alumne i ens desplacem al lloc de la comarca d'Osona que calgui.

Horari

De dilluns a divendres: Horari flexible segons necessitats

Posa't en contacte amb nosaltres per conèixer preus i condicions exactes

Envia'ns la teva consulta a info@autoescolacarrera.cat o clica en el següent botó contacta!